MIKÄ EROTTAA MEIDÄT MUISTA

ORAVAN POROTILA

Oravan porotilla on yli 20 vuoden kokemus poronlihan jalostamisesta ja vankka asiakasuskollisuus. Lisäksi lupaamme kaikille tuotteillemme laatutakuun. Porotilamme lihanjalostus toiminta on perheyritys. Poronlihan ostaminen suoraan tuottajalta varmistaa tuotteen laadun ja raaka-aineen laadukkaan alkuperän.

Oravan porotila sijaitsee Kemin-Sompion paliskunnassa Savukosken kunnassa Kuoskun kylässä. Tilamme jatkaa ikiaikaista paimentolaisperinnettä ja mukautuu muuttuvan maailman, kunnioittaen perinteitä ja kestävää kehitystä. Tämän elämäntavan harjoittamiseen Kemin-Sompion palsikunta luo puiteet laajoine erämaineen ja koskemattominen tuntureineen.

Porotilanarki pyörii luonnon ja porojen rytmissä. Lihatuotteemme ovat aina taatusti tuoretta satoa, kyseiseltä poronhoitovuodelta.  

ME


Eeva
Eeva
Juho
Juho
Tilan emäntä Eeva, pyörittää tilan arkea toimien luonnon ja yhteiskunnan välisenä siltana. Muistaen arkipäivät ja kellonajat. 
Ite isäntä Juho, Paljasjalkainen kuoskulainen ja sen oloinen. Asuu ja elää Kemin-Sompion rytmiin. Se miten porot ja ilmat liikkuvat liikuttaa Juhoa enemmän kuin se mitä kello tai kalenteri sanoo.